Beoardielingen foar Wayback Machine
Wayback Machine troch Internet Archive
372 beoardielingen
- Wurdearring: 5 fan 5troch Firefox-brûker 14309538, 2 jierren lyn
- Wurdearring: 5 fan 5troch ChristianAubry, 2 jierren lyn
- Wurdearring: 3 fan 5troch pikapika, 2 jierren lyn
- Wurdearring: 5 fan 5troch Mit, 2 jierren lyn
- Wurdearring: 5 fan 5troch MichaelM, 2 jierren lyn
- Wurdearring: 5 fan 5troch Grey, 2 jierren lyn
- Wurdearring: 3 fan 5troch Goldmaster, 2 jierren lynWorks very well and is useful for automatically archiving pages.
Really need this on Firefox for android - Wurdearring: 5 fan 5troch cp, 2 jierren lyn
- Wurdearring: 5 fan 5troch TheWonderAlmighty, 2 jierren lyn
- Wurdearring: 5 fan 5troch frustration, 2 jierren lyn
- Wurdearring: 4 fan 5troch Firefox-brûker 18361856, 2 jierren lyn
- Wurdearring: 5 fan 5troch dafydd, 2 jierren lyn
- Wurdearring: 5 fan 5troch Victor Engmark, 2 jierren lyn
- Wurdearring: 5 fan 5troch c7753093, 2 jierren lyn
- Wurdearring: 5 fan 5troch nepvee, 2 jierren lyn
- Wurdearring: 5 fan 5troch Decoherent, 3 jierren lyn
- Wurdearring: 4 fan 5troch Kelson, 3 jierren lynUseful for when you want to make sure the pages you're reading will still be around in some form in the future, and to easily get at additional context. (Just remember that it checks *every page you view* against the Wayback Machine, so turn it off when you're not using it!)
If you enable auto-save, be sure to add to the exclusions list so it doesn't waste time trying to archive your webmail or control panel.
There *is* a private mode where it doesn't do anything until you ask it to. But that leaves you with essentially the same features as a pair of bookmarklets to check or save the current page. - Wurdearring: 5 fan 5troch Niklas, 3 jierren lyn
- Wurdearring: 5 fan 5troch lkyor, 3 jierren lyn
- Wurdearring: 5 fan 5troch Michael, 3 jierren lyn
- Wurdearring: 1 fan 5troch Nyaa, 3 jierren lynGood, but we should be able to enable private mode before the extension makes an automatic connection.
As of now, you can only enable private mode after already accepting the terms and then the extension makes an automatic connection before you have time to enable private mode.
What good is private mode if you can't enable it before the app forces a connection to be made?